0

Sådan fungerer det

Good times er en del af Nordisk Film, Egmont. Good times sælger mere end hundrede forskellige gaver og gavekort i butikker landet over samt på goodtimes.dk.

Forsendelse og levering
Find information om forsendelse og levering her

 

Personalisering
Hos good times kan du lave din helt egen forside til gaveboksen, med eget billede og hilsen, så den bliver helt personlig. Når du køber en good times gaveboks i butikken, medfølger en kuvert med selvklæbende papir. Efter købet af gaveboksen går du ind på goodtimes.dk og designer din forside. Det selvklæbende papir med den personlige hilsen kan nemt tages af boksen igen – således at modtageren kan se, præcis hvilken gave han/hun har fået.

 

Generelt om good times gaveboksene


Gyldighed og ombytning:
Alle gavebokse har 3 års gyldighed*, fra den dag de scannes i kassen, og kan ombyttes helt gratis på goodtimes.dk. 
Returregler med refundering afhænger af den enkelte butik, hvor boksen er købt.

*Gælder ikke gavebokse med biobilletter i. Alle Bio-produkter har 1 års gyldighed.

Indløsning:
For at bruge gaven, skal du først indløse den på goodtimes.dk/indløs. Det gør du ved at indtaste din værdikode, som står inde i boksen.

Gaveboksen og værdikoden:
Boksene indeholder den værdikode, som du skal bruge til at indløse din gave med. Værdikoden sidder på indersiden af boksens låg som en del af omslaget – den ligger ikke frit i boksen. Udover værdikoden indeholder alle boksene good times magneter. Æsken indenunder omslaget er desuden rigtig fin og designet således, at den efterfølgende kan bruges til opbevaring.