0

good times handelsbetingelser

Senest revideret: 22/05-2015

1. Accept

Når du accepterer at købe en eller flere af vores ydelser, accepterer du samtidig vores handelsbetingelser. Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer/ydelser samt for prisstigninger og tastefejl. Priser er kun gældende i Danmark, ekskl. Færøerne og Grønland, og er inkl. moms.

2. Betaling

Du kan betale online med Dankort, Visakort, Visa Electron, Mastercard, Maestro og Diners Club. Beløbet vil blive hævet på din konto, umiddelbart efter din ordre er pakket og sendt. Køb af abonnementer på magasiner og blade vil blive hævet umiddelbart efter ordreafgivelsen.
Al kommunikation vedrørende betaling mellem dig og DIBS (Egmonts betalingsformidler) foregår krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Oplysningerne sendes direkte til Nets, og Egmont har ikke adgang til kortoplysningerne.
Er dit lykønskningskort bestilt som e-mail, kan vi eftersende din ordrebekræftelse per e-mail, der indeholder en kopi (pdf) af kortet. Vi eftersender senest den næstkommende hverdag, efter du har kontaktet vores kundeservice. 

3. Kundeservice

Kunderservice besvarer din henvendelse inden for 1 hverdag.
goodtimes.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os*.

*OBS: Vi er i gang med at blive godkendt til e-mærket, og det er derfor endnu ikke muligt at gøre brug af denne service.

4. Gebyrer

For lykønskningskort: Hvis du selv udskriver lykønskningskortet, er det gebyrfrit. Vælger du at få leveret lykønskningskortet i en printet version til en angiven adresse tager vi et gebyr inkl. forsendelsesudgifter. Gebyret fremgår at prisliste nedenfor. GoGift A/S forbeholder sig retten til at ændre gebyret løbende. Ændringer vil blive angivet med ændringsdato.
For produkter: Alle priser er inkl. fragt.
Ordrer pålægges kortgebyr som angivet i prisliste nedenfor. GoGift A/S forbeholder sig retten til at ændre gebyrer uden foregående offentliggørelse.

5. Udland

Gaveforsendelser til adresser i udlandet er endnu ikke muligt hos goodtimes.dk. Vi arbejder dog på sagen, og du er velkommen til at kontakte det specifikke kundeservicecenter, der håndterer det produkt, du har bestilt i dit gavekort.

6. Levering

Lykønskningskort sendt per e-mail sendes til gavemodtageren umiddelbart efter, at bestillingen er registreret eller på det ønskede tidspunkt, der er angivet i forbindelse med bestillingen.
Lykønskningskort sendt via Post Danmark er op til 4 dage fra bestillingsdatoen om at nå frem til modtageren.

7. OBS

Er dit lykønskningskort eller gavekort mod forventning ikke kommet frem, beder vi dig kontakte goodtimes.dk kundeservice. Ved enhver henvendelse til kundeservice bedes du oplyse dit ordrenummer, som står øverst på den kvittering, du modtog på e-mail i forbindelse med købet.
Oplever du, at indholdet af din bestilling ikke stemmer overens med det bestilte, skal du kontakte den specifikke kundeservice, der håndterer det produkt, du har bestilt i dit gavekort.

8. Leveringsgebyr

Vælger du at få leveret lykønskningskortet i en printet version til en angiven adresse, forbeholder GoGift A/S sig at tage et gebyr inkl. forsendelse. Forsendelsesomkostninger inkluderer udelukkende A-post forsendelser i Danmark via Post Danmark.

9. Specifikke leveringsbetingelser

Gavekort til biografprodukter: Lykønskningskort fremsendt per e-mail giver ikke adgang til biograf-forestillinger.
Gavekort til Billetlugen: Beløbsgavekort til Billetlugen.dk indløses på billetlugen.dk ved at indtaste gavekortets kode ved køb af billetter i feltet gavekort. Koden finder du i gavekortet, der fremsendes på e-mail ved købet.
Gavekort til et billetlugen-arrangement indløses på billetlugen.dk ved at indtaste gavekortets kode i feltet værdibevis i købsfanen. Koden finder du i gavekortet, der fremsendes på e-mail ved købet. 
Gavekort til magasiner og blade til børn og unge: Abonnementer købt på goodtimes.dk udløber automatisk efter sidste bladlevering.

10. Gyldighed

Gavekort til biografprodukter: Biograftur for 1, Biograftur for 2, Biograftur for 4, Biograftur+ for 1, Biograftur+ for 2, Biograftur+ for 4, Biograftur++ for 2 og Biograftur++ for 4 samt BioGavekort kan anvendes hos både Nordisk Film Biografer og hos flere andre biografer.
En oversigt over biograferne kan ses her goodtimes.dk/liste-over-biografer.
Biografgavekort (med beløb påtrykt) gælder i 3 år fra udstedelsesdatoen.
Biografturpakker indeholdende gavebilletter og/eller gufbilletter gælder i 1 år fra udstedelsesdatoen.
Øvrige gavekort er gældende 3 år fra købsdato. 

11. Fortrydelsesret

Du har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.
 
I henhold til lov om forbrugeraftaler, § 19, stk. 2 løber den periode, hvori fortrydelsesretten på 14 dage kan udøves, jf. ovenfor, fra
 
1) den dag, hvor aftalen indgås, hvis den vedrører en tjenesteydelse,
 
2) hvis aftalen vedrører en vare, den dag, hvor forbrugeren eller den af forbrugeren angivne tredjemand, dog ikke transportøren, får varen i fysisk besiddelse,
a) i tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, når den sidste vare er i forbrugerens
eller den af forbrugeren angivne tredjemands, dog ikke transportørens, fysiske besiddelse,
b) i tilfælde af en vare, der består af flere partier eller dele, når det sidste parti eller den sidste del er i forbrugerens eller den af forbrugeren angivne tredjemands, dog ikke transportørens, fysiske besiddelse, og
c) i tilfælde af aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, når den første vare er i forbrugerens eller den af forbrugeren angivne tredjemands, dog ikke transportørens, fysiske besiddelse, eller
 
For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring. Kontaktoplysninger samt en standardfortrydelsesformular, som kan bruges efter eget valg, findes nendenfor. 
 
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

12. Følger af fortrydelse

Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder
leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvilken af delene, der sker først.
 
Du returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.
 
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.
 
Ved anvendelse af din fortrydelsesret i forbindelse med en tjenesteydelsesaftale skal du betale for rimelige omkostninger, hvis aftalens opfyldelse på din udtrykkelige anmodning er påbegyndt inden fortrydelsesfristens udløb. 
 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.
 
Det returnerede sendes til:
GoGift A/S
Mosedalvej 14-16
DK-2500 Valby
Danmark

13. Specifikke fortrydelsesbetingelser

Good Times gavekort
Gavegiveren kan – inden for fortrydelsesretten på 14 dage, se punkt 11 -  få udbetalt værdien af good times gavekort til den konto gaven er købt med. Hvis gavekortet er købt i detailhandlen, skal gavegiver henvende sig i butikken. Hvis gavekortet er købt på goodtimes.dk skal gavegiveren henvende sig til good times kundeservice.
Biografer
Gavekort til biografprodukter: I det tilfælde, hvor biografbilletterne har været brugt, bortfalder returretten naturligvis.
Magasiner
Gavekort til magasiner og blade til børn og unge: Har du allerede modtaget det første eksemplar af et abonnement, henvises til abonnementsbetingelserne og herunder betingelserne for opsigelse af abonnement.
Billetlugen
Gavekort til Billetlugen: Hvis du har modtaget et gavekort til Billetlugen har du 14 dages returret på dit gavekort. Dette bortfalder naturligvis, hvis koden er benyttet.

14. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på goodtimes.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
 
Navn
Adresse
E-mailadresse
Telefonnummer
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos GoGift A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til goodtimes.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Yderligere følger.

15. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Bilag 1 - Prisliste pr. 1. oktober 2014

Paknings- og forsendelsesgebyr – lykønskningskort: 48,75 incl. moms
Dankort og Visa/Dankort: 1,45 kr. pr. transaktion + 0,1% af ordrens beløb.
Danske udstedte kreditkort: 1,25% af ordrens beløb, dog minimum 0,70 kr.
Udenlandsk udstedte kreditkort: 3,75% af ordrens beløb, dog minimum 1,95 kr.
 

Bilag 2 - Standard fortrydelsesformular:

Nedenstående formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende:
 
- Til GoGift A/S, Mosedalvej 14, DK-2500 Valby
- Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer/levering af følgende tjenesteydelser:
- Bestilt den/modtaget den:
- Forbrugerens navn/navne og adresse:
- Forbrugerens/forbrugernes underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):
- Dato: